Pécsi Tudományegyetem Mérnök Informatikai Juhász Jenő Szakkollégium

Minősítés státusza
Nem rendelkezik minősítéssel
Befogadó intézmény
Pécsi Tudományegyetem
Cím
7624 Pécs, Boszorkány u. 2.
Weboldal
www.jjsz.pte.hu
Facebook
https://www.facebook.com/JuhaszJenoSzakkollegium/
E-mail cím
juhaszjenoszakollegium@gmail.com
Profil

A PTE Műszaki Informatikai Kar és a hallgatói önkormányzat vezetésével közös szándékként fogalmazódott meg, hogy a pécsi mérnökképzés minőségét fenntartó, azt kiegészítendő szakmai és tudományos tevékenységével szándékozik támogatni a Kar részeként működtető szakkollégiumot.
Célunk, tagjaink számára olyan képességek és tudás biztosítása, melyek segítségével a legkiválóbbak magasan kiemelkedhetnek az egyetemi átlagból így meghatározó versenyelőnnyel kezdhetik meg pályafutásukat. Segítséget szeretnénk nyújtani hallgatóink számára elsősorban szakmai fejlődés terén, hozzásegítve a tagokat korszerű és magas színvonalú elméleti és gyakorlati tudás megszerzéséhez.
Hallgatóink folyamatos Szakmai, Tudományos és innovációs versenyeken kamatoztatják megszerzett tudásukat, gyakran elismerő és sikeres díjazásban részesülve. Szakkollégiumunk tagjai, aktívan és felelősség tudattal szerveznek hasonló programokat és kurzusokat, szakmai kirándulásokat, nem csak műszaki területen jártas, a korszerű és innovációs megoldások iránt érdeklődő, tudományos kutatásokban szívesen résztvevő hallgatók számára.